Kvalitní maso a uzeniny

Řeznictví a masné výrobky
Špekáčky, klobásy, párky, tlačenky a další dobroty připravujeme s láskou a respektem k řemeslu.

Prodej čerstvého masa z lokálních chovů
Prodej čerstvého masa z lokálních chovů je důležitou součástí potravinářského průmyslu, která zajišťuje kvalitní a zdravé potraviny pro spotřebitele.

Tradiční uzeniny podle rodinných receptur
Uzená masa, uzené kýty na vaše oslavy!
Uzeniny podle rodinných receptur jsou důkazem lásky a tradice, které se přenášejí z generace na generaci a každý kousek má svou jedinečnou chuť a vůni.

Zakázková výroba dle přání zákazníků
Připravíme pro vás marinovaná masa na vaši rodinnou grilovačku, naložená nebo uzená masa, selata, kýty a krůty. Kontaktujte nás včas a detaily doladíme.
Nabízíme spolupráci v oblasti zásobování restaurací a řeznictví, neváhejte nás kontaktovat.
Uzeniny
Uzeniny
Špekáček
Točený salám
Tlačenka
Libový párek
Vídeňský párek
Kozmický párek
Debrecínský párek (na obj.)
Sýrový párek
Jemný párek
Papriková klobása
Ostravská klobása
Zvěřinová klobása
Šunková klobása
Čabajka kozmická
Uzené bez kosti
Moravské uzené
Uzená rolovaná plec (na obj.)
Uzená pečeně
Uzená krkovice
Uzený bok b.k.
Uzená panenka
Uzené s kostí
Uzený bok
Uzená krkovice
Uzená pečeně
Uzené koleno (na obj.)
Uzená žebra a ocásky
Šunky a Speciality
Burgunská šunka (5-6kg) (na obj.)
Kozmický puk (+-0,8kg)
Šunka Kozmická
Cikánská pečeně
Kladenská pečeně
Anglická slanina
Pikantní bok
Šunkové koleno
Gothajský salám
Sekaná pečená
Škvařené sádlo
Mražená sekaná
Škvarková pomazánka
Uzený špek
SOUS Vide Kolena
Maso
Vepřové maso
Kýta
Plec
Pečeně
Pečeně b.k.
Krkovice
Krkovice b.k.
Bok
Bok b.k.
Panenky
Koleno
Koleno b.k.
Syrové sádlo (na obj.)
Ocásky – žebírka
Játra vepř.
Hovězí maso
Zadní
Přední Krk
Kližka
Roštěná
Svíčková
Žebro, hrudí
Hovězí líčka (na obj.)
Mleté maso Mix
Marinovaná masa b.k.
(vše v letní sezóně)
Kotleta (mimo sezónu)
Krkovice (na obj.)
Bok
Panenka
Roštěná hovězí (na obj.)
Sele–Kýta–Krůta
(vše na obj.)
Uzené sele (15–40kg)
Sele naložené (v soli)
Uzená kýta s.k. (9–12kg)
Uzená krůta
Krůta naložená
Jaternice (od října do března)
Jelita kroupová (od října do března)
Prejt pečený (od října do března)
Vinná klobása (od října do března)
